header header header header

Kieswerk Werth weer in beweging  

Eerder hebben wij u ervan op de hoogte gesteld dat op onze winning in Werth de opbouw van een nieuwe klasseerinstallatie gestart was. Inmiddels is de bouw afgerond en kunnen we trots vermelden dat Kieswerk Werth weer volop in beweging is.  

Ad van Lent (bedrijfsleider Kieswerk Werth) over de aanloop naar de heropening van de winning: “Net als bij andere bouwprojecten was de opbouw van de klasseerinstallatie een samenspel van verschillende betrokken partijen die gezamenlijk werkten naar een eindresultaat. Dit vergde een goede onderlinge communicatie en een heldere planning.” Uitgestelde leveringen van materialen waren ook bij dit project aan de orde. Desondanks kijkt Ad terug op een geslaagd project.  

De volledig nieuwe installatie is deels gebouwd op de al bestaande fundering van de oude installatie. Hierdoor hebben we minder beton gestort en is optimaal gebruik gemaakt van de levensduur en kwaliteit van de aanwezige elementen. Op de vraag of de installatie nu helemaal af is reageert Ad: “Een installatie is nooit af. Er is altijd ruimte voor verbetering. Dat maakt het zo leuk.”  

 
Delen via:

Meer nieuws