header header header header

Uitbreiding directie Netterden Groep

Per 1 februari is John Orriëns de directie van de Netterden Groep komen versterken als algemeen directeur. Dick Snippe en Anique Wieggers, huidige directie Netterden Groep, zijn blij met de benoeming: “Na een redelijk intensieve sollicitatieprocedure, hebben we vol overtuiging voor John gekozen. Met zijn inhoudelijke kwaliteiten en strategische kracht is hij de ideale nieuwe directeur. Daarnaast is hij een geboren en getogen Achterhoeker en kent hij de cultuur van onze organisatie vanuit zijn arbeidsverleden goed. We hebben het volste vertrouwen dat de Netterden Groep met John als nieuwe directeur een mooie toekomst tegemoet gaat”.

John Orriëns heeft een bedrijfseconomische achtergrond, waarbij hij na de HEAO later nog postdoctorale accountancy aan de VU heeft gestudeerd. Zijn werkzame leven is hij gestart in de accountancy en bedrijfsadvies. “Allereerst ben ik begonnen bij Deloitte in Enschede, daarna bij Stolwijk Kelderman in Doetinchem, waar ik ook voor het eerst in aanraking kwam met de Netterden Groep als klant. Gedurende die periode kwam ik regelmatig over de vloer bij de Netterden Groep als accountant en leerde ik het bedrijf en de mensen goed kennen. Na 20 jaar in de accountancy werkzaam te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en die vond ik als financieel directeur bij De Feestfabriek (Alles Komt Goed BV), onder andere organisator van de festivals Zwarte Cross en Mañana Mañana. Daar ben ik sinds april 2016 werkzaam geweest.”

“Mooi en ook bijzonder om na zoveel jaar weer terug te zijn bij de Netterden Groep in deze nieuwe rol. Ik heb er veel zin in en hoop iedereen, die – op welke manier dan ook – betrokken is bij de Netterden Groep, op korte termijn te ontmoeten en verder kennis te maken. Ik ga mij in ieder geval vol energie, samen met alle medewerkers, betrokkenen en belanghebbenden bij de Netterden Groep, inzetten voor een mooie en duurzame toekomst van dit prachtige bedrijf. Daar kijk ik naar uit en lever ik graag mijn bijdrage aan!” aldus John Orriëns.

Wisselingen afgelopen jaren

Van oudsher waren Henk Wieggers, Dick Snippe en Fred Jansen de directievoerders van de Netterden Groep. In 2020 is Anique Wieggers toegetreden. Daarna heeft Henk Wieggers zijn activiteiten per april 2021 overgedragen aan zijn dochter en is hij aan het genieten van zijn welverdiende pensioen. Fred Jansen is per 1 oktober 2021 uitgetreden en zet als zelfstandig financieel adviseur zijn loopbaan verder voort. Dick Snippe is voornemens nog een aantal jaar actief te zijn voor de organisatie en werkt de komende periode John Orriëns in.

 

 
Delen via:

Meer nieuws