header header header header

CSC Goud voor het Azewijnse Broek 

Het CSC-keurmerk garandeert duurzame productie van beton, door alle productieprocessen in de betonketen te toetsen op strenge voorwaarden ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid. Hierin wordt over heel de wereld één lijn getrokken. Ook de productie van toeslagmaterialen voor beton wordt hierin meegenomen. Hoe hoger deze ‘scoort’ op de CSC-meetlat, hoe hoger ook het eindproduct van de afnemer kan ‘scoren’. Op deze manier legt een betonproducent dus op transparante wijze verantwoording af over de duurzaamheid en arbeidsomstandigheden in de gehele keten. 

Sinds 2019 is het Azewijnse Broek CSC gecertificeerd. Destijds is een bronzen certificaat uitgereikt. Na de driejaarlijkse herijking hebben wij in 2022 een gouden certificaat mogen ontvangen. Een mooie waardering voor onze inspanningen in de afgelopen jaren om veiligheid voorop te zetten, en onze productie verder te verduurzamen! Zo heeft ons drijvende zonne-eiland punten opgeleverd in de categorie ‘innovatie’. 

Binnen de Netterden Groep is doorlopend aandacht voor de impact van zand- en grindwinning op mens, milieu en maatschappij. Meer hierover kunt u binnenkort lezen in het jaarrapport.

 

 
Delen via:

Meer nieuws