50 jaar Netterden Groep

Wij kijken terug op een stralend jubileumweekend ter ere van ons 50-jarig bestaan!

De vrijdagmiddag stond in het teken van relaties. We ontvingen klanten, leveranciers, overheden en branchegenoten. Otwin van Dijk, burgemeester van de gemeente Oude IJsselstreek sprak ons met lovende woorden toe. Namens de gemeente Oude IJsselstreek feliciteerde hij ons met 50 jaar ondernemerschap waarin duurzaamheid, innovatie en ons sociale karakter altijd centraal hebben gestaan.

DSC05747

Op vrijdagavond vierden we samen met alle aanwezige collega’s, oud-collega’s en partners een mooi feest. In haar toespraak benadrukte de directie haar waardering voor de trouwe toewijding van de medewerkers van de Netterden Groep, waarvan een groot aantal al meer dan 20 jaar in dienst is.

DSC06573

Zaterdagmiddag openden we onze deuren voor de gemeenschap, die zo belangrijk is voor wat we doen. Buren, vrijwilligers, vrienden en familie waren in grote getalen aanwezig om met ons het glas te heffen op een rijke historie en een duurzame toekomst. Extra speciaal was het bezoek van de Fanfare Concordia en Schutterij Sint Walburgis uit Netterden. Zij brachten ons (naar goed Achterhoeks gebruik) een jubileum serenade en sloten af met de woorden: “De Netterden Groep, een prachtig bedrijf: Solide als steen, met een hart van goud”.

Daar kunnen we alleen maar trots op zijn. Nogmaals heel veel dank aan eenieder die dit samen met ons heeft gevierd. Wij genieten nog even na.

DSC07216